Followers

Sunday, September 18, 2011

majlis cukur jambul DAMIA HUSNA :)

salam semua.

oleh kerana my family akan balik arab saudi khamis ni,
abang aku buat majlis cukur jambul anak sulungnya
yang cute tu semalam. seronok pasal semua family aku ada.
kitaorang majoriti pakai baju kaler merah. macam majlis kawen
la pulakkk... hahaha.

jom kita layan gamba :)

sijil kelahiran mia :)

damia husna :)

makin chubby mia ni.. hehe

first time aku dukung mia. haha!

mia bersama papa dan mama nya :)


perasaan nak upload gamba banyak2 sangat la malassss...
so aku just upload video la senang. boleh jadi kenangan
nanti. sangat sades pasalnya video yang full xboleh upload.

  

video









Tuesday, September 13, 2011

kembali :)

salam semua.

lama betol menghilangkan diri kat blog ni..
so now im back :))

banyak peristiwa yang berlaku sepanjang aku tak
updates blog cik myna ni.. suka,duka,gembira,marah,
benci,blablabla semua ada. aku just nak share serba sedikit
apa yang berlaku dalam life aku sekitar bulan puasa sampai
la raya and sampai la sekarang. check it out! ^_^


  • 10hari terakhir ramadhan aku busy buat biskut raya,persiapan raya semua
  • time tu jugak kena paksa diri study ntok last final exam
  • dapat berita yang menyedihkan bila family aku terlepas flight nak balik mesia
  • pastu pujuk hati ngan bukak puasa last day kat iceroom
sesi memilih makanan :)

bersama kecha yg cute n alang

  • pagi hari raya pertama aku tido je.after solat zohor baru bersiap 
  • n pegi ke KLIA ntok amik family tersayang :))
muka excited nak jumpa family :)

mencari bear baru..hehe

kawan karib.haha


sabar menanti...

dah besar my gugurls ^_^

dia abang saya, papa kepada mia :)

  • pastu barulah kami sekeluarga raya sakan.hehe. 
  • happy nye hati tak terkata bila famliy sentiasa ada d sisi ^_^
beraya di rumah nenek di selayang~

sesi makan2~

at kampung Kuala Ibai,Kuala Terengganu

time open house kat kampung trganu :)

pesta nenas otw balik kL!

  • raya ke 7 final exam aku pon bermula.( 6-9 sept) 
  • soklan exam kali ni payah nak mampos
  • sempat spent time wat kali terakhir gn kawan2 tersayang :)
  • makan besar kat bagan lalang,sepang gn my family... semua ada :)
suka tengok muka mama n abh time ni.hehe

my big family!!

makan tak ingat dunia.haha!

menanti makanan tiba.. hehe

  • 11.09.11 tarikh keramat buat kami sekuarga. damia husna telah pon lahir
  • cucu sulung mama n abah, dan aku dah jadi aunty..hehe
mia yang sangat cute. i love you! :)

  • lastly, sangat merindui en.yayang sbb dah lama xjmpe.die terlalu bz keje -_-
ok bye. nt rajin aku update la blog ni.muahaha